avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cercetare dișciplinară Cum procedez dacă s-a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cercetare dișciplinară Cum procedez dacă s-a făcut un abuz împotriva mea de către ...

Cum procedez dacă s-a făcut un abuz împotriva mea de către director împreună cu asistentul coordonator și cele 5 colege care constituie un grup abuziv împotriva mea?
Am depus o cerere cu plângerile mele împotriva lor fără Nr de înregistrare cerând directorului o rezolvate pe cale amiabilă pe 19.12.2022 și m-am trezit pe 13.01.2023 cu o evaluare din partea grupului de 5, însă colega mea,a 6-a, mi-a luat apărarea.
Directorul nu mi-a răspuns în ce bază mi s-a făcut doar mie evaluare.
Apoi din 13.01.2023 abuzurile asupra mea din partea celor 5 a continuat.
Pe 16.01.2023 am fost împiedicată să depun a 2-a cerere de data asta cu Nr de înregistrare prin telefonul directorului care m-a avertizat că dacă o depun se începe o anchetă împotriva mea și sunt 7 oameni împotriva mea,noi fiind 7 cu mine.. Mi-a propus o audiență pe 20.01.2023 la care nu a venit scuzând-se.
Pe 25.01.2023 după mini-vacanță am depus cererea plus copie cerere din 19.12.2023 și am depus și o sesizare împotriva grupului de 5 cu ce s-a întâmplat după plecarea directorului pe 13.01.2023 când am fost doar eu evaluată.
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2023
Lore Miha, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:02, 30 Ianuarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea aveti sanse, din ce postati dvs .. avand in vedere ca sunteti doar 7 .. aveti o conducere superioara?
Cornel Vasile, Consilier juridic
Noi suntem 8 angajate cu bucătăreasă deci fără mine sunt șapte.
Avem superior Directorul nou venit dar din decursul lucrurilor demonstrează că ține cu șefa și cele 5 angajate pentru că a 7-a mă susține pe mine.
Dar la telefon am fost avertizată de director că dacă depun plângerea și o sesizare cu nr de înregistrare,se va începe o anchetă împotriva mea și sunt 7 "oameni" care susțin..., însă nu a menționat de 7 colege.
Poate fi și din afara locului de muncă un martor ținând cont că este o anchetă internă???
Eu vreau să dovedesc că șefa și 5 angajate au format de mult timp o "bisericuță" iar pe mine mai ales,m-a hărțuit moral în ședințele ei,care azi nu le mai poate ține că nu mai are în atribuții acest lucru,m-a jignit,umilit, acuzat în repetate rânduri timp de 10 ani,dar cu cele noi venite,timp de 3 ani.
Și din decembrie de când directorul știe de plângerile mele din 19.12.2022 și dorind să se rezolve pe calea amiabilă,nu am luat atunci nr de înregistrare însă după 3 săptămâni am fost evaluată doar eu.pe 13.01 2023, fără să-mi comunice pe ce bază face asta.(eu am bănuit că e o sesizare făcută pe 12.01.2023) știind ce ameude gând să fac, să depun a 2-a cerere cu plângerile dar am fost împiedicată tot de director spunând să vin în audiență și s-a anulat.A câștigat timp ca să facă ei ceva împotriva mea acuzându-mă de nu știu ce, susținută de 7 "oameni.
Eu am reușit până la urmă să iau 2 nr de înregistrare pentru plângere și sesizare pe 25.01.2923 la o distanță de 13 zile de când bănuiesc că s-a făcut sesizare împotriva mea,pe 12.01.2923

Cornel Vasile a scris:

Nu prea aveti sanse, din ce postati dvs .. avand in vedere ca sunteti doar 7 .. aveti o conducere superioara?

Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti dovezi in sustinerea dvs?
Da am dovezi și un martor,colega cu care lucrez efectiv de 3 ani

Cornel Vasile a scris:

Aveti dovezi in sustinerea dvs?

Ultima modificare: Luni, 30 Ianuarie 2023
Lore Miha, utilizator
Atunci pentru hartuire sesizati CNCD - Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire la locul de munca daliana7 daliana7 Buna ziua. Suntem la locul de munca, un laborator de Spital, intr-o criza. Oamenii pleaca masiv si nu mai avem in august cu cine completa lista de ture la ... (vezi toată discuția)
Învățatoare Monatibi Monatibi Bună ziua! Zilele trecute, pe un grup, unde este și doamna învățătoare, s a iscat o discuție mai aprinsa. De fapt eu, am întrebat de ce copii au ... (vezi toată discuția)
Amenintare la locul de munca ceacea ceacea In urma unui conflict verbal la locul de munca cu un coleg aceasta intamplandu-se cu cateva luni in urma,acesta mi-a adus injurii si m-a amenintat cu ... (vezi toată discuția)