avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Învățatoare
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Învățatoare

Bună ziua! Zilele trecute, pe un grup, unde este și doamna învățătoare, s a iscat o discuție mai aprinsa. De fapt eu, am întrebat de ce copii au întrat într un concurs fără ciorna și creion(concurs grila clasa a doua on line). Dansa a spus ca nu era nevoie, ca a fost grila și se putea fără. Normal ca i am răspuns ca nu este adevărat și la ori ce examen copii au ciorne, nu fac rezolvările din cap. Adunări, scăderi, cu doua, trei cifre și chiar la unele trebuia sa facă doua operații ptr răspuns. Mi a dat replica repede spunându mi ca nu a fost un examen (eu am scris examen la repezeala însă vorbeam strict de concurs) și ca, chiar și fără ciorne unii copii au făcut 70%..(al meu a rezolvat 25 din 40....)dupa alte lungi discuții pe grup la sfârșit a zis ca la acest concurs nu a contat punctajul și ca a doua zi urmează un test de evaluare care chiar va fi notat în catalog... A doua zi normal ca au dat testul dar ce m a deranjat foarte tare este ca tot ce s a vorbit pe grup a spus la toată clasa și s a adresat copilului meu cum ca eu am exagerat. Cert este ca acest copil a început sa urle ca l am făcut de ras la școală și din cauza mea doamna se răzbuna pe el. Nu este prima data când s a vorbit pe grup și a doua zi s a adresat la toată clasa. Consider ca dansa efectiv mi a umilit copilul și as dorii sa i fac o reclamație. Credeți că, greșesc ori doamna are dreptate. Las lucrurile asa ori merg mai departe?
Cel mai recent răspuns: Monatibi , utilizator 18:10, 25 Noiembrie 2018
Din punct de vedere didactic, abordarea invatatoarei nu pare a fi cea mai buna solutie. Poate nici tonul/ mersul discutiei purtate de dvs. cu invatatoarea nu a fost cel mai potrivit.
Puteti depune o sesizare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data la directorul scolii. Sesizarea se poate depune la director in timpul unei audiente sau trimite prin posta cu confirmare de primire.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Invatatoarea a aruncat la gunoi jucaria copilului !! calomniat calomniat Buna ziua, Baietelul meu in varsta de 6,1 ani este la clasa pregatitoare si la fel ca ceilalti copii din clasa a luat de acasa niste catuse de jucarie de ... (vezi toată discuția)
Copil orfan marginalizat la scoala de catre invatatoare Lacd Lacd Buna ziua! Am nevoie de parerea Dvs. intr-o problema mai delicata, acesta este si motivul ptr care m-am hotarat sa va scriu. De 6 ani, eu impreuna cu familia ... (vezi toată discuția)
Plangere penala impotriva invatatoarei marinica71 marinica71 Am un copil in clasa a III-a care imi spuneca d- na invatatoare loveste anumiti copii, ii trage de urechi, ii loveste cu cartea in cap, ii jigneste, ii trage ... (vezi toată discuția)