avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei2023

Activitate Andrei2023

Care sunt pașii pentru a anonimiza un martor?
Cineva care și a dat demisia dintr o funcție militară deoarece este cercetat Intr un dosar penal al parchetului militar are voie sa paraseasca tara?
Sunt victima Intr un dosar al unui parchet militar a cărui caz inca sa cercetează deși a trecut peste un an și jumătate de la eveniment....întrebarea mea este...pot intra in posesia înregistrării lor apelurilor mele la 112 pe care le am avut la data in care am fost agresat?
Pot beneficia de decontare a cheltuielilor de deplasare în vederea consultării dosaruli la parchetul la care se cercetează cazul?pe scurt....sunt victima unei agresiuni care se cercetează la un parchet militar care se afla la peste 150 km fata de domiciliu l meu
Așadar la care din instituțiile suspuse ...nu știu....Igpr sau altele m ar putea ajuta in sensul acesta.toate dovezile sunt împotriva agresorilor însă treabă băltește asupra idioțeniei polițistului.pana in momentul de fata au schimbat 3 procurori dar niciunul nu a avut costiinnța in sensul că trebuia să acționeze în termenul de 6 luni in care trebuia să mă audieze in privința contrazicerii la ce spun eu și ce spune imbecilul de polițist in fisa de intervenție.teaba asta s a întâmplat tocmai la un an jumătate de la eveniment
Certificatul existase de la bun început.insa toată treabă s a oprit la treabă pe care o declară polițistul și starea mea mea de fapt.imu este greu sa cred că filmarea dispare complet după 6 luni dun orice server.asta ar însemna un rai pentru orice infractor in sensul că acum face un lucru mărunt iar peste 7 luni poate sa dea o spargere că nu mai exista date despre el doar poza din buletin care poate sa fie veche de ani buni iar aspectul respectivului sa se fi schimbat semnificativ de la data emiterii cărții de identitate.asadar care i instituții suspsuspu

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Trebuia sa obțineți certificat medico legal,sa va faceți poze dacă existau urme vizibile,sa va angajați avocat dacă doreați sa perseverati în plângerea dvs etc.

Am fost victima unei agresiuni fizice in urma cu aproape 2 ani. polițistul care mi a luat declarația imediat după incident a făcut o constataree total opusă fata de starea mea fizica la acel moment.am reclamat acest aspect procurorul ui de caz însă audierea mea pe seama aceasta a avut loc la un an și jumătate de la eveniment iar în timpul audierii i am spus că pot dovedi c ele spune prin înregistrarea video pe care polițistul a făcut o cu bodycamul in timp ce ofeream declarații.insa la momentul de fata nu mai pot dovedi nimic pentru că înregistrarea a stat în baza de date a poliției 6 luni iar audierea a avut loc la un an și jumătate de la eveniment.ce pot face in momentul de față?
Asistenta juridica gratuita poate fi acordat a până că un caz sa ajungă la judecatorie