avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot beneficia de decontare a cheltuielilor de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot beneficia de decontare a cheltuielilor de deplasare în vederea ...

Pot beneficia de decontare a cheltuielilor de deplasare în vederea consultării dosaruli la parchetul la care se cercetează cazul?pe scurt....sunt victima unei agresiuni care se cercetează la un parchet militar care se afla la peste 150 km fata de domiciliu l meu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:14, 19 Februarie 2023
Nu , intrucat nu este in interes de serviciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli cu deplasarea unui functionar public clemipet clemipet Daca localitatea de domiciliu a unui functionar public se afla la 40 km de localitatea unde se afla angajatorul, se pot deconta cheltuielile cu deplasarea pe ... (vezi toată discuția)
Detasare hg 714 Boslau Boslau Buna ziua Am urmatoarea situatie: un angajat al primariei a fost detasat pentru 3 saptamani de luni pana vineri pentru un program de instruire in alta ... (vezi toată discuția)
Acordarea cheltuielilor de transport la mutarea la ordin rule rule am fost mutat in cadrul unitatii la o subunitate aflata la 60 km de resedinta.conf ord 51din7aprilie2014 as avea dreptul dar mi-au dat raspuns ca nu ma ... (vezi toată discuția)