avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Asistenta juridica gratuita poate fi acordat a până ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Asistenta juridica gratuita poate fi acordat a până că un ...

Asistenta juridica gratuita poate fi acordat a până că un caz sa ajungă la judecatorie
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 19:33, 2 Februarie 2023
Da se poate solicita ajutor public la baroul din localitatea dvs de domiciliu, facand dovada indeplinirii conditiilor legale si aratand pentru ce aveti nevoie (consultanta, redactare cereri autoritati, redactare actiuni instanta).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara referitor cerere asistenta juridica gratuita, avocat ... Rebecca50 Rebecca50 Buna seara Referitor Cerere asistenta juridica gratuita, avocat din oficiu, litigii de munca. Parata S.C. a depus Apel la hotararea primei ... (vezi toată discuția)
Bună, as avea și eu o întrebare. ce vârstă trebuie să aibă ... Faur Irina Faur Irina Bună, as avea și eu o întrebare. Ce vârstă trebuie să aibă un copil căreia i se cuvine pensia de întreținere în mod judiciar gratuit căci eu am ... (vezi toată discuția)
Avocat din oficiu - divort Mihaela Alexandra Mihaela Alexandra Buna ziua! Mama mea doreste sa divorteze de tatal alcoolic, dar nu are posibilitatea financiara pentru a-si lua un avocat. In acest caz, in care tatal nu aduce ... (vezi toată discuția)