avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara Referitor Cerere asistenta juridica ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara Referitor Cerere asistenta juridica gratuita, avocat ...

Buna seara
Referitor Cerere asistenta juridica gratuita, avocat din oficiu, litigii de munca.
Parata S.C. a depus Apel la hotararea primei instante.
Apelul nu a fost comunicat la adresa intimatului, ea afland de depunere Apel de pe site.
Intrebare : unde trebuie depusa cerere asistenta judiciara gratuita? La Barou? La Arhiva prima instanta?
Cand? Dupa primirea prob posta la domiciliu a cererii Apel si motivatia acestuia? Sau avand in vedere ca intimata a luat cunostinta de depunere Apel de pe site, poate depune cerere pentru a fi asistata de un avocat din oficiu inainte de Primirea comunicarea in seria doc.Apel ?
Repet este vorba de litigiu de munca.In Apel intimata ( ex.salariata) trebuie sa ceara si scutire plata taxe timbru si timbru judiciar,sau nu se aplica?
Multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs
Cel mai recent răspuns: Rebecca50 , utilizator 09:49, 16 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti formula deja solicitare catre baroul din localiattea dvs de domiciliu, facand dovada indeplinirii conditiilor legale pentru a beneficia de asistenta judiciara gratuita.

In litigiile de munca nu e datoreaza taxa de timbru, iar timbru judiciar nu mai exista de peste 10 ani,
Multumesc mult dna Avocat Gerber pentru raspunsul dvs.
Eu in urma unei convorbiri telefonice cu cei de la CA ,am trimis prin Posta Romana cerere de asistenta judiciara gratuita la Baroul de pe langa Curtea de Apel arondata localitatii de domiciliu, CA este in alt judet decat acela unde domiciliez
Sper ca e bine.

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Puteti formula deja solicitare catre baroul din localiattea dvs de domiciliu, facand dovada indeplinirii conditiilor legale pentru a beneficia de asistenta judiciara gratuita.

In litigiile de munca nu e datoreaza taxa de timbru, iar timbru judiciar nu mai exista de peste 10 ani,

Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iulie 2022
Rebecca50, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat din oficiu ContSters83715 ContSters83715 cine a mai apelat la un avocat din oficiu cui s-a adresat? Baroului , instantei, asociatiei care are fonduri de la uniunea europeana in acest sens? cum a ... (vezi toată discuția)
Procedura apel litigiu de munca buna ziua, va rog sa imi explicati daca va este posibil, care ... Rebecca50 Rebecca50 Buna ziua, Va rog sa imi explicati daca va este posibil, care este procedura pentru intampinare Apel? Respectiv, Apelul a fost depus in data de 29.06.de ... (vezi toată discuția)
Avocatul din oficiu ciorditu ciorditu Daca depun o plangere penala prealabila in calitate de victima a inselaciunlor si nu imi pot permite un avocat pot sa primesc asistenta gratuita(sa intreb si ... (vezi toată discuția)