avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate RYAN35

Activitate RYAN35

Bună ziua vreau să divorțez la notar pt că am copii minori, tatăl copiilor vrea să îmi lase mie tutela totală a copiilor, se poate prin notar?
Vă mulțumesc infinit pentru eventualele răspunsuri
Bună ziua în 2014 am început un proces penal, împotriva mea.
"Am angajat un avocat, avocatul pe care l-am angajat mia fost alături cred eu undeva cam pana în 2015,2016,după care el nu ma mai reprezintat
Eu cam din 2016 pt motive personale (sarcină la risc nu mam mai interesat de proces crezând că dacă ceva nu este ok în automat mi se va aduce la cunoștință de autoritățile locale (Italia)
În 2017 am revenit în România cu acte doveditoare.
În 2022 mi s-a adus la cunoștință că este un mandat european de arestare pe numele meu
Am stat în închisoare 24 ore.
În 2022 Curtea a refuzat mandatul european de arestare și recunoașterea motive insuficienta, cred că ar fi vorba și de faptul că nu a fost un proces echitabil, având în vedere că din 2014 pana în 2017 am avut aceeași adresa etc dar, cu toate astea nu mau înștiințat de ziua locul etc procedura finală cea de 2 ani și 2 luni închisoare.
Parchet a făcut recurs bineînțeles și a dat cazul înapoi la aceeași curte către rejudecare
Sincer ce aș vrea să întreb chiar dacă eu am renunțat la predarea mea autoritățile romane mă pot preda oricum?
Voi face oricum închisoare în caz că se decide recunoașterea sau am și alte posibilități?
Lucrez cu contrac de muncă și am 6 copii minori în întreținere. Imediat ce am ajuns în România cu actele consulare, mașină proprie mam și angajat. Nu mam sustras voluntar de la nimic.
Ce se poate întâmpla în acest caz?
Vă mulțumesc infinit pentru eventualele răspunsuri scuzați-mă de cum am scris.
Bună ziua vin cu o mică întrebare, mâine am pronunțarea și nu am primit înștiințare, trebuie sau nu să mă prezint? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Și mai ales ca a știut într-adevăr de proces dar nu a fost înștiințat corect de decizie, nici că fostul avocat nu o mai apară și nici că i s-a pus un avocat din oficiu. Mulțumesc vă rog frumos este urgent

RYAN35 a scris:

Bună seara, cu o condamnare de 2 ani și 2 luni definitivă de 5 ani, adusă la cunoștință de 2 luni cu mandat european de arestare. Întrebarea mea urgenta este având în vedere căci parchetul ar fi de-acord a nu trimite persoana dar cere neapărat executarea pe teritoriul României. Este neapărat sa facă închisoare sau ar putea fi și alte opțiuni.
Are în grijă minori și pe deasupra problema cu sănătatea deși lucrează cu contract de munca
Mulțumesc infinit pentru răspuns

Bună seara, cu o condamnare de 2 ani și 2 luni definitivă de 5 ani, adusă la cunoștință de 2 luni cu mandat european de arestare. Întrebarea mea urgenta este având în vedere căci parchetul ar fi de-acord a nu trimite persoana dar cere neapărat executarea pe teritoriul României. Este neapărat sa facă închisoare sau ar putea fi și alte opțiuni.
Are în grijă minori și pe deasupra problema cu sănătatea deși lucrează cu contract de munca
Mulțumesc infinit pentru răspuns
Uitasem documentul nu mi s-a comunicat, mi s-a adus la cunoștință abia după 5 ani. Deși în perioada în care au decis totul, aveau toate date mele de contact,

ynocentta a scris:

Daca avocatul ales de dv nu s-a prezentat la instanta era normal,ca dv sa verificati stadiul/evolutia judecarii spetei
Daca instanta a pronuntat hotarare,documentul nu vi s-a comunicat?
Contactati avocat care sa analizeze hotararea instantei si sa se pronunte asupra eventualelor cai extraordinare de atac

Mulțumesc frumos, problema este că eu nu am știut ca avocatul ales de mine nu se va mai prezenta.

ynocentta a scris:

Daca avocatul ales de dv nu s-a prezentat la instanta era normal,ca dv sa verificati stadiul/evolutia judecarii spetei
Daca instanta a pronuntat hotarare,documentul nu vi s-a comunicat?
Contactati avocat care sa analizeze hotararea instantei si sa se pronunte asupra eventualelor cai extraordinare de atac

Bună ziua vă rog mult sa ma ajutați cu un răspuns. Vă voi explica pe scurt situația.. Dacă mi sa pus un avocat din oficiu pentru ca cel de drept care lam plătit nu sa mai putut prezenta din motive necunoscute, acesta din oficiu trebuia sau era necesar sa mă anunțe ca am fost judecat sau că va urma și după care sa dat și o hotărâre definitivă dar, el, avocatul nu a făcut nimic să mă înștiințeze.
Ce pot face acum?