avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocat online gr Avocat online gratuit - Intrebari si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocat online gr Avocat online gratuit - Intrebari si raspunsuri ...

Bună ziua în 2014 am început un proces penal, împotriva mea.
"Am angajat un avocat, avocatul pe care l-am angajat mia fost alături cred eu undeva cam pana în 2015,2016,după care el nu ma mai reprezintat
Eu cam din 2016 pt motive personale (sarcină la risc nu mam mai interesat de proces crezând că dacă ceva nu este ok în automat mi se va aduce la cunoștință de autoritățile locale (Italia)
În 2017 am revenit în România cu acte doveditoare.
În 2022 mi s-a adus la cunoștință că este un mandat european de arestare pe numele meu
Am stat în închisoare 24 ore.
În 2022 Curtea a refuzat mandatul european de arestare și recunoașterea motive insuficienta, cred că ar fi vorba și de faptul că nu a fost un proces echitabil, având în vedere că din 2014 pana în 2017 am avut aceeași adresa etc dar, cu toate astea nu mau înștiințat de ziua locul etc procedura finală cea de 2 ani și 2 luni închisoare.
Parchet a făcut recurs bineînțeles și a dat cazul înapoi la aceeași curte către rejudecare
Sincer ce aș vrea să întreb chiar dacă eu am renunțat la predarea mea autoritățile romane mă pot preda oricum?
Voi face oricum închisoare în caz că se decide recunoașterea sau am și alte posibilități?
Lucrez cu contrac de muncă și am 6 copii minori în întreținere. Imediat ce am ajuns în România cu actele consulare, mașină proprie mam și angajat. Nu mam sustras voluntar de la nimic.
Ce se poate întâmpla în acest caz?
Vă mulțumesc infinit pentru eventualele răspunsuri scuzați-mă de cum am scris.
Ultima modificare: Vineri, 10 Februarie 2023
RYAN35, utilizator
Cel mai recent răspuns: SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business 12:40, 10 Februarie 2023
Pentru ce fapta ? Acum se judeca recursul la cererea de extradare pe mandatul european de arestare. S-ar putea admite recursul in vederea predarii autoritatilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriptia pedepsei rodyk_rody rodyk_rody Buna ziua, in Ianuarie 2011 am fost condamnat definitiv la 3 ani de inchisoare, find plecat la munca in uk am decis sa nu ma predau si sa-mi continui viata in ... (vezi toată discuția)
Mandat de arestare european amaama amaama Buna ziua , Este posibil sa nu fie inca eliberat un mandat de arestare european pe numele meu chiar daca am condamanare pe numele meu data in 2013 , la 4 ani ... (vezi toată discuția)
Prescriptia executarii pedepsei - mandat de arestare european val123 val123 BUNA ZIUA. O CUNOSTINTA A FOST CONDAMNATA LA 7 ANI DE INCHISOARE ,HOTARARE CE A RAMAS DEFINITIVA IN AUGUST 2000.DE ATUNCI SI PANA IN PREZENT A PLECAT DIN TARA ... (vezi toată discuția)