avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua vă rog mult sa ma ajutați cu un răspuns. ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua vă rog mult sa ma ajutați cu un răspuns. Vă voi ...

Bună ziua vă rog mult sa ma ajutați cu un răspuns. Vă voi explica pe scurt situația.. Dacă mi sa pus un avocat din oficiu pentru ca cel de drept care lam plătit nu sa mai putut prezenta din motive necunoscute, acesta din oficiu trebuia sau era necesar sa mă anunțe ca am fost judecat sau că va urma și după care sa dat și o hotărâre definitivă dar, el, avocatul nu a făcut nimic să mă înștiințeze.
Ce pot face acum?
Cel mai recent răspuns: RYAN35 , utilizator 11:10, 4 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca avocatul ales de dv nu s-a prezentat la instanta era normal,ca dv sa verificati stadiul/evolutia judecarii spetei
Daca instanta a pronuntat hotarare,documentul nu vi s-a comunicat?
Contactati avocat care sa analizeze hotararea instantei si sa se pronunte asupra eventualelor cai extraordinare de atac
Mulțumesc frumos, problema este că eu nu am știut ca avocatul ales de mine nu se va mai prezenta.

ynocentta a scris:

Daca avocatul ales de dv nu s-a prezentat la instanta era normal,ca dv sa verificati stadiul/evolutia judecarii spetei
Contactati avocat care sa analizeze hotararea instantei si sa se pronunte asupra eventualelor cai extraordinare de atac

Uitasem documentul nu mi s-a comunicat, mi s-a adus la cunoștință abia după 5 ani. Deși în perioada în care au decis totul, aveau toate date mele de contact,

ynocentta a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen perimare Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am depus o contestatie la executare iar in data de 27.06.2020 instanta a suspendat procesul. . In hotararaea data mi se spune ca se poate depune ... (vezi toată discuția)
Necomunicarea hotararii primei instante si lipsa la judeca a inculpatului in faza de urmarire penala.declarare apel de catre aparatorul ales CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Necomunicarea sentintei penale catre inculpatul lipsa la toate termenele de judecata constituie un viciu de procedura in mod clar. In speta, as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Cai de atac iuliamariana iuliamariana Am avut un dosar la tribunal cu urmatoarea solutie : \\"Respinge cererea de ordonanţă preşedinţială formulată de reclamanta ... în contradictoriu cu ... (vezi toată discuția)