avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua vin cu o mică întrebare, mâine am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua vin cu o mică întrebare, mâine am pronunțarea ...

Bună ziua vin cu o mică întrebare, mâine am pronunțarea și nu am primit înștiințare, trebuie sau nu să mă prezint? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:57, 9 Februarie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Nu e obligatoriu.
Daca ati fost la restul termenelor atunci se consudera ca stiti termenul si nu va anunta nimeni. Nu se discuta NIMIC in sala de sedinta ci pronuntarea se transmite la arhiva.
Daca nu ati fost ... de ce v-ati duce?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati fost prezent la termenul anterior cand instanta a dispus urmatorul termen se apreciaza ca ati luat la cunostiinta
Cum instanta de judecata a ramas in pronuntare,respectiv nu se mai audiaza partile.nu este necesara prezenta dv urmand sa va informati de solutie fie direct de pe site-ul instantei fie solicitand exemplar hotarare de la arhiva instantei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre concluzii scrise mihai69 mihai69 Buan ziua, in sfarsit am scapat de un proces cu angajatorul,sentinta se va pronunta luni.Presedintele instantei mi-a cerut sa depun luni dimineata scurte ... (vezi toată discuția)
Termen revizuire bcory bcory Buna seara, Puteti sa imi spuneti din practica judiciara care este intervalul de timp in care se primeste citatia la domiciliu in urma depunerii unei cereri ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa Fanel40 Fanel40 Sentinta finala intrun proces penal acuzat pentru omor din culpa (cu parte civila) cum se da sentinta pe loc sau se trimite rezultatul acasa? Avocatul din ... (vezi toată discuția)