avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Activitate Florey

Activitate Florey

Având în vedere că mi-ați răspuns explicit la toate întrebările mele, îmi permit să vă mai pun una: ca să avansezi în învățământ de la Inginer sistem II la Inginer sistem I, este vreo condiție? Eu am tot căutat, dar n-am găsit. Vă mulțumesc mult!
Asta este! Să nu ne mai mirăm că tinerii noștri pleacă de la noi, pleacă în străinătate și oare de ce???? Pentru că fix cei care trebuie să le acorde sprijin, adică statul român, le dă cu piciorul....Noi, oameni simpli, ce putem face, dacă cei care fac legi și sunt în fruntea noastră, gândesc astfel și își bat joc de noi....Păcat ......
Vă mulțumesc pentru răspuns. Foarte frumos și echitabil! Cel care a avut ,,norocul" să împlinească 10 ani vechime după adoptarea legii are salar cu 15% mai mic decât colegul care are o vechime cu câteva luni mai multă, dar nu era emisă legea în acea perioadă, în condițiile în care prestează aceeași muncă! Minunat!!! Ăsta e respectul pentru cetățeanul român și apoi să muncești cu drag și cu dedicație....
Am înțeles. Nu va mai primi. Dar cine la avut înainte de adoptarea legii din 2017, îl păstrează sau s-a scos de la toți angajații?
Aș avea o întrebare: Băiatul meu care este Informatician în Învățământul preuniversitar, când va avea 10 ani vechime, va beneficia de sporul de stabilitate? Acest spor se acordă la tot personalul care are 10 ani vechime în învățământ sau nu este o regulă? Din câte știu, este 15%.
Mulțumesc frumos!
1500 lei + 2,5 % x 598lei= 1514.95 lei. Atât voi lua pentru al doilea copil pe perioada suprapunerii, plus cei 1500 pe care-i iau acum?
Mai am o întrebare. Dacă eu în prezent primesc pentru primul copil 1500 Ron, concret- cât voi primi pentru al doilea în perioada de suprapunere a celor 2 CCC ?
Mulțumesc frumos pentru informații!
Dacă CC1 se termină în septembrie 2025, când primul copil are 2 ani, înseamnă că în CC2 stau doar 1 an, până în septembrie 2026? Deci, un an îl pierd prin suprapunere?