avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Activitate Cornelia Olteanu

Activitate Cornelia Olteanu

Bună ziua,am și eu o mica problema,fostul sot este plecat in afara, și din 2021 este executat silit ,pentru o restanță la pensia alimentara, ii tot trimit citație acasă dar nu vrea sa se prezinte deloc la birou, ce pot face ca să pot obține suma restanta? Va mulțumesc!
Bună ziua,de pe 4 mai este angajata și va trebui sa nască pe 8 februarie
Cornel Vasile a scris:

Care este data prezumata a nassterii ? si De la ce data este angajata sora dvs.?

Bună seara,ma puteți lamuri și pe mn cu o problemă, sora mea este însărcinată în luna a 7a și încă lucrează pana la sfârșitul luni acestea apoi vrea sa între în prenatal pana va naște,ea trebuie sa nască în februarie, și ii mai trebuie o luna de munca adică luna martie sa poată lua prenatal creștere copil, cum trebuie sa procedeze sa nu piardă luna aceea,va rog lămuriți-mă și pe mn.Ea fără luna martie are decât 11 luni lucrate și trebuiesc 12 luni lucrate. Multumesc.
Multumesc.

Dapix a scris:

Numai daca vrea celălalt copoprietar. Altfel casa poate fi scoasă la licitație.
Legea nu obligă să-i dea în tranșe lunare, rămâne la învoiala și acordul părților.

Bună ziua,am un prieten care este căsătorit, și vrea sa divorțeze,și are casa facuta cu nevasta, el vrea sa o despăgubească și să-i dea bani la lună,zice ca nu poate să-i dea toți odată se poate sa.i dea bani la lună? Mulțumesc.
Multumesc,o zi frumoasă!
Mătușile lui vor sa ii facă act de vânzare cumpărare pe numele doar al lui,și pe mine sa nu ma treacă pe acte,dasta spun ca dacă eu doamne ferește moare divortam sau mai stiu eu ce,eu personal am drept ca nu sunt trecuta în acte.Multumesc!
Pot avea Dreptul numai dacă sunt trecută în acte nu?
Bună ziua,vreau sa ma ajute și pe mine cu o problema.Sunt căsătorită iar sotul meu are mătușile(surorile mamei lui) la care zic ca vrea sa ii facă acte pe casa lor soțului meu,dar ele nu vor sa ma treacă și pe mine pe actele casei,dacă îl trece doar pe el și este bun luat în timpul căsătoriei, eu ce drept am daca doamne ferește nu mai sunt cu el?