avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Activitate Mircea Gheorghe

Activitate Mircea Gheorghe

Buna ziua! Am făcut la tribunal București o reabilitare judecătorească care mi a fost admisă.am primit minuta acasă,ce trebuie sa fac următori pași pentru a beneficia de reabilitare,mă refer la cazier?îl pot scoate este curat?
Buna ziua ,am o problema care mă scârbește in ce fel a ajuns justiția din România. De trei luni de zile mă chinui sa fac o reabilitare judecătorească mă plimba de la judecătorie sector 5 la tribunal militar București.Si după toate astea astăzi 20 04 nici această instanță nu ar fi competenta pt a judeca reabilitare judecătorească.Acum întreb și eu cum va mai evolua situația mea,la ce instanța va ajunge și cine până la urmă va judeca????
Menționez reabilitarea am inițiat o cu o doamna avocat,nu eu personal,nici doamna nu se aștepta la o așa întorsătură!!!
Domnul avocat cunoașteți inzecit fata de un novice că mine legile,dar tot nu înțeleg am citit de n ori legea reabilitări și spune clar că se poate face in raza domiciliară.inclusiv cei care au fost cu mine în dosar ,unul tot soldat,tot la judecătorie a obținut reabilitarea.
Am făcut o cerere de reabilitare judecătorească la judecătoria sectorului 5, întrucât întrunesc condițiile prevăzute de lege.la termenul care la m avut la judecătorie și au declinat competența către tribunalul militar București.Nu înțeleg de ce sa întâmplat acest lucru deoarece eu nu sunt cadru militar și nu vad legătură mea cu aceasta instanta.este o faptă penală săvârșită acum 23 de ani fiind soldat vin termen.poate cineva să mă lămurească și pe mine de ce sa făcut declinarea de competență???
Bună seara.Am cheltuieli judiciare care nu apar la administrația financiară,ele apar decât la instanța tribunalului militar bucurești.in acest sens avocatul care mă reprezintă a scos un referat cu acele cheltuieli judiciare.Va rog spuneți mi și mie unde pot plăti acele cheltuieli în baza referatului scos de avocat?in ce cont și unde?