avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara.Am cheltuieli judiciare care nu apar la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara.Am cheltuieli judiciare care nu apar la administrația ...

Bună seara.Am cheltuieli judiciare care nu apar la administrația financiară,ele apar decât la instanța tribunalului militar bucurești.in acest sens avocatul care mă reprezintă a scos un referat cu acele cheltuieli judiciare.Va rog spuneți mi și mie unde pot plăti acele cheltuieli în baza referatului scos de avocat?in ce cont și unde?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:26, 14 Februarie 2023
Plata se poate realiza la trezorerie
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2023
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se platesc cheltuielile judiciare s_mari s_mari In cazul unei condamnari la 2 ani inchisoare si plata unor cheltuieli judiciare catre stat din care o suma onorariu avocat, unde trebuie platita aceasta suma ? ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata catre stat anna2000 anna2000 in recurs reclamantul a fost asistat de un avocat din oficiu. se admite recursul, drept pentru care sunt obligata la plata cheltuielilor de judecata catre ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)