avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cheltuieli de judecata catre stat
Discuție deschisă în Executare silită

cheltuieli de judecata catre stat

in recurs reclamantul a fost asistat de un avocat din oficiu.
se admite recursul, drept pentru care sunt obligata la plata cheltuielilor de judecata catre stat.
unde se platesc? in contul cui? cineva imi spunea ca in contul pt. taxele de timbru... asta ar insemna sa ajunga la bugetul local... de la sediul meu...
multumesc
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 11:25, 29 Aprilie 2010
din cate stiu, aceste cheltuieli se platesc la administratia financiara de care apartineti
Se plateste la trezoreria statului din localitatea de domiciliu in contul: cheltuieli judiciare, daca sunt cheltuieli judiciare.
Daca este amenda, contul va fi altul !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa judiciara de timbru ENGFULL ENGFULL unde se plateste taxa judiciara de timbru? ( pers jd) acum vreo 2 saptamani am platit taxa la trezorerie , acum am inteles ca de la 1 mai se palteste la ... (vezi toată discuția)
Investire bo - debitor din gaesti Irina S. Irina S. Sunt creditor din Iasi si vreau sa investesc cu formula executorie doua BO a unui debitor din Gaesti. Fac cererea si o depun la instanta Judecatoriei Gaesti? (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru! ContSters140863 ContSters140863 Am facut recurs la o sentinta civila data numai cu drept de recurs. Am depus recursul la instanta care a judecat fondul cauzei - Judecatoria Sinaia. De aici ... (vezi toată discuția)