avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde se platesc cheltuielile judiciare ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde se platesc cheltuielile judiciare ?

cheltuielile stabilite de instanta se platesc la trezoreria din localitatea unde a a avut loc procesul (de e, procesul a fost la iasi iar eu sunt din botosani) ?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:23, 7 Iunie 2014
se pot plăți și la Botoșani, în contul de trezorerie al instanței (sau către cine se plătesc)
Cheltuielile judiciare catre stat se platesc la Administratia financiara de domiciliu si recipisa de plata a acestora se depune instanta de executare in termen de 3 luni de la data ramanerii definitive a hotararii penale.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Iunie 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judiciare catre stat- unde se achita, termen, procedura dany2015 dany2015 Buna seara,am o rugaminte sa imi raspunda si mie cine poate,sotului meu in urma unu proces penal i s-au dat o anumita suma de plata fiind cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Amenda penala+cheltuieli judiciare neplatite Elizar68 Elizar68 Buna ziua, Daca am o amenda penala de 6000 lei si o platesc pana la expirarea termenului de 3 luni de la ramanerea definitiva a hotararii (sau de la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli judiciare avansate de stat- cand si unde se achita? marius8989 marius8989 Buna ziua, Maine am stabilit primul termen de judecata si pe rechizitoriu scrie ca in baza articolului 274 aliniat 1 sunt obligat la plata cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)