avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate M. Viorel

Activitate M. Viorel

Salut! In 2016 când au fost inundațiile in Pechea, o comisie de evaluatori a venit acasă la mine si au întocmit un proces verbal / o fisa de evaluare in care au trecut calamități de 50% si 2 valori, una pentru locuința, iar o alta pentru anexa. Întrebarile mele sunt: 1. Cu acest proces verbal trebuia sa merg undeva? 2. Primeam vreun ajutor financiar din partea statului? 3. Daca răspunsurile la primele întrebări sunt da, mai pot face ceva, acum, la 8 ani distanță?
Art. 148 alineatul 4 din Codul muncii, "(4) În cadrul perioadelor de concediu stabilite conform alin. (2) și (3) salariatul poate solicita efectuarea concediului cu cel puțin 60 de zile anterioare efectuării acestuia." . Din punctul meu de vedere, cererea acestuia poate fi refuzata.


adriandimitriu a scris:

trebuie sa aveti clauze GDPR, ca anexa la contract. acolo specificati ce faceti cu inregistrarile, cum le pastrati, cum le stergeti, etc. e obligatoriu. pe de alta parte, daca clientul nu e de acord cu anexa, nu e de acord cu contractul.

Va multumesc mult pentru raspuns!
M-am gandit ca daca as adauga o obligatie ce priveste acordul GDPR, consimtamantul va fi considerat invalid, caci membrul, in cele din urma, nu are de ales, asa ca accepta. Eu am nevoie de acele date, in special de poza, ca sa pot sti cine intra in sala. Ce clauze as putea adauga in schimb ca sa fie in regula totul?
Bună seara! Am ajuns într-un impas, contractul de membru al sălii de fitness conține date cu caracter personal, în sistemul de gestiune voi avea nevoie de aceste date (poză, nume, etc.) care vor apărea când membrul face check-in. Să presupunem că membrul nu dorește să își dea acordul. Este greșit să nu închei un contract cu acesta dat fiind faptul că accesul în incinta sălii se face pe baza cardului de membru căruia îi este atribuită poza cât și informațiile membrului? Mă puteți îndruma cumva?