avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum PROCES VERBAL/FISA EVALUARE inundații 2016
Discuție deschisă în

PROCES VERBAL/FISA EVALUARE inundații 2016

Salut! In 2016 când au fost inundațiile in Pechea, o comisie de evaluatori a venit acasă la mine si au întocmit un proces verbal / o fisa de evaluare in care au trecut calamități de 50% si 2 valori, una pentru locuința, iar o alta pentru anexa. Întrebarile mele sunt: 1. Cu acest proces verbal trebuia sa merg undeva? 2. Primeam vreun ajutor financiar din partea statului? 3. Daca răspunsurile la primele întrebări sunt da, mai pot face ceva, acum, la 8 ani distanță?

Alte discuții în legătură

Extindere fara autorizatie de construire taraboste taraboste Buna ziua, As dori sa cumpar - prin credit imobiliar - o proprietate.. Proprietatea consta dintr-o casa construita in anii '50, cumparata si refacuta de ... (vezi toată discuția)
Inspector urbanism IonicaPopoviciu IonicaPopoviciu Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri si sper sa le pot rezolva cu ajutorul dvs.: 1. Se poate transforma functia publica de referent clasa a III-a, grad ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru minus in gestiune? stef1980 stef1980 Problema mea este urmatoarea din luna 09 2011 lucrez la o societate ca si gestionar dar am fost angajata cu forme legale doar din luna ianuarie a acestui an ... (vezi toată discuția)