avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Activitate Myky_mimi82

Activitate Myky_mimi82

Vreau să vând un autoturism înmatriculat în România.Masina se află momentan in Italia (abia am sosit)Pot să o vând cuiva în Italia fără a mă mai întoarce în România pentru contractul de vânzare? Dacă da,unde în Torino? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
O întrebare dacă mă puteți ajuta cu un răspuns.Tatal meu de sânge a adoptat un băiețel (care aparține actualei șotii din căsnicia ei anterioară)Întrebare ...Eu și fratele meu(copii de sânge a tatălui)avem vreun drept la decizia de a vinde ceva (din ce aparținea tatalui) dacă cel din urmă (copilul înfiat)nu vrea să vândă sau să facă vânzare-cumparare pe terenurile și casa tatălui?? Mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Lucrarea este făcută de data asta de o firmă autorizată care a făcut o estimare la un preț care include 4 mm de bitum și carton cu garanția de 5 ani atât.Mie nu mi se pare corect .Dar mai ales că ne obligă să punem banii înainte de a vedea finalizată lucrarea.
Bună ziua,am o întrebare,in blocul in care locuiesc și sunt proprietară când au fost vânturile puternice a fost luat acoperișul.Eu locuiesc la etajul 2 .Precizez că acum suntem OBLIGAȚI de lege să contribuim cu plata pentru reparațiile vecinilor de la etajul 4.Intrebarea e:de ce noi suntem obligați să plătim la fiecare 5-6 ani pentru refacerea acoperișului iar proprietarii de la etajul 4 nu sunt obligați să își facă asigurare? Asociația de locatari și mai ales proprietarii ultimului etaj ne obligă și ne forțează cu amenințări etc.sa dam banii ori de câte ori necesită reparații.Parerea mea e că ar trebui o lege care să îi oblige la o asigurare.
Bună ziua, aș dori să cumpăr o garsonieră pe numele mamei mele doar că ea nu este in Romania și nici nu vreau să știe că îi voi cumpăra acest imobil,cum pot proceda?Am copia documentului de identitate al mamei atât.Multumesc de răspuns