Da, asta am gasit si eu.Multumesc!daca mai stie cineva si de stagiatura in avocatura....
Buna ziua! Am si eu o intrebare: perioada stagiaturii si a concediului de crestere copil se considera vechime in specialitate pt. a indeplini conditia de 5 ani vechime, ceruta de INM?In ceea ce priveste concediul de crestere copil am vzt ca s-a modificat legea, mentionandu-se expres ca se considera vechime in munca dar si in specialitate. Totusi as vrea un raspuns sa fiu mai sigura....Multumesc!
Am verificat fiecare incheiere de sedinta in parte....nu s-a pus in discutie.....dar sesizarea instantei nu se refera la sesizarea prin rechizitoriu?chiar daca nu ar fi existat un motiv in prima instanta pentru a se constata ca nu este legala sesizarea, mi-ar admite recursul doar pentru omisiunea instantei de a pune in discutie?am auzit si pareri conform carora ar fi vorba de o nuliate relativa pe care trb sa o invoce partile in prima instanta.....nu sunt de acord cu asa ceva....daca are cineva vreo hotarare in acest sens, va rog anuntati-ma...
am si eu o intrebare....Intr-un ds penal, daca nu s-a pus in discutie la fond regularitatea actului de sesizare, pot cere in recurs casarea cu trimitere spre rejudecare?adica e motiv de nulitate absoluta?Multumesc...
Ok...asa am sa fac. multumesc.
Este vreo problema daca trimit maine cererea? nu de alta, dar vreau sa mi iau de o grija.. :) va multumesc pt raspunsul prompt. =D>
Buna ziua.Am si eu o intrebare pt un avocat din Cluj : cum e practica instantelor la voi in ceea ce priveste termenul de amanare pt angajare aparator? Am un ds. cu termen pe 17.03. si citatia a ajuns pe la sf lui februarie....as vrea sa depun o cerere de amanare pt angajare aparator, dar mi e frica sa nu mi fie respinsa. Ce ma sfatuiti, sa depun intampinare sau sa incerc sa iau termen? ( ds are ca ob o ordonanta de plata).
Va multumesc.
Am si eu o nelamurire...in cazul in care somatia de plata a fost admisa, debitoare fiind o SC, cu sotii asociati, pot fi urmarite si bunurile comune ale sotilor, dc SC nu are nimic la "activ"?care ar fi temeiul legal?multumesc.
Am uitat sa precizez ca D si E au achiesat la pretentiile din prima cerere.Si da, E este si reclam si parat, cel putin asa este indicat in actiune.Sunt totusi interese contrare si am sa lamuresc problema asta.Multumesc.
Buna seara,
Am si eu o nelamurire....in cazul in care am 2 dosare, unul solutionat defin si irev, cu acelasi obiect, aceeasi cauza, intre aceleasi parti, dar avand calitati diferite, pot invoca exc autorit de lucru judecat?in primul ds am avut A, B, C--reclamanti, si D, E, F parati(ultimii doi in calit de reprez legali) in al doliea am A, B, C, D, E--reclamanti, si E si F parati, tot in calit de reprez. Eu sunt pt F.
Multumesc.