Buna ziua.Am si eu o intrebare pt un avocat din Cluj : cum e practica instantelor la voi in ceea ce priveste termenul de amanare pt angajare aparator? Am un ds. cu termen pe 17.03. si citatia a ajuns pe la sf lui februarie....as vrea sa depun o cerere de amanare pt angajare aparator, dar mi e frica sa nu mi fie respinsa. Ce ma sfatuiti, sa depun intampinare sau sa incerc sa iau termen? ( ds are ca ob o ordonanta de plata).
Va multumesc.
depuneti pe data de 15 martie o cerere pentru angajare aparator.La cluj instantele acorda fara probleme amanare pe acest considerent.veti castiga 2-3 saptamani.
av zagrean
va sugerez sa remiteti cererea doar in data de 15...din anumite considerente.puteti sa o remiteti direct pe fax;va ajunge cu siguranta.sistemul de preluare si inregistrare este extrem de operativ la instantele din cluj.nu aveti de ce sa va faceti griji.
Delapidare
gabykro
Buna ziua,
am nevoie urgenta de un sfat sau un raspuns.
Pe 5 .11 am termen de prezentare la judecatorie in calitate de inculpat in dosar ... (vezi toată discuția)
Model de cerere
marinica71
ma poate ajuta cineva cu un model de cerere in vederea solicitarii unui nou termen de judecata la curtea de apel pt angajarea unui aparator?cu cate zile ... (vezi toată discuția)