avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... care este cea mai sigura modalitate de cerere de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

care este cea mai sigura modalitate de cerere de amanare?

care este cea mai sigura modalitate de cerere de amanare in recurs? primul termen,cer amanarea pt a angaja un avocat...dar cum? prin fax sau sa depun in arhiva? mentin ca eu am declarat recursul...
Nu cred ca va poate garanta cineva certitudinea admiterii cererii, mai ales in recurs unde judecata este mai scurta, insa daca doriti sa va asumati riscul, ar fi bine sa achitati taxa de timbru (sa nu se anuleze recursul), apoi depuneti o cerere de angajare aparator ori prin fax, ori la arhiva.
platesc taxa de timbru si sa depun chitanta in dosar?
da, o puteti depune la dosar odata cu cererea de amanare
Daca este dosar penal nu platiti taxa de timbru.
da,dosar penal....

Alte discuții în legătură

De ce nu primesc citatia? ce se poate intampla? animacikaa animacikaa intr un dosar penal in recurs am avut primul termen in 23 ianuarie....am cerut amanarea cauzei pt a angaja un avocat,(cererea am depus la arhiva,nu am fost ... (vezi toată discuția)
Recurs amanat Ristina Ristina In cazul unui proces de recurs proprietari – chiriasi, se poate amana recursul ? In ce conditii poti cere amanarea recursului ? Exista o lege in ... (vezi toată discuția)
Drept la aparare anjinsan anjinsan Buna Ziua, O societate comercială formuleaza recurs impotriva unei sentinte comerciale. Este citata de catre instanta de recurs, cu mentiunea achitarii ... (vezi toată discuția)