Părinții mei au titlu de proprietate pe 13 arii unde este casa(teren înregistrat și la primăria licalitații, după care se plătește impozitul) Ei nu au intabulat terenul.
Vecinul și-a intabulat terenul în 2004., a lăsat 10 arii teren in loc de 13, a mințit că părinții mei au fost de acord sa rămână doar 10 arii, (nu au avut cum să se opună!! ), primăria a acceptat dosarul incorect... Eu vreau sa intabulez casa pentru succesiune.
Primăria e vinovată că a dat drept de proprietate pe terenul meu, adică, are vreo vină? Ar trebui sa se ocupe primăria de aceasta situație sau eu trebuie saeeg la tribunal? Și pe cine dau in judecata, pe vecin sau Primăria? Eu cred că dacă primaria verifica situația din teren nu se ajungea la așa ceva. Un dosar de intabulare este avizat de primărie? Pot da primăria in judecata? Pot cere despăgubiri pentru încălcarea proprietății pentru că plătesc impozit pe parcela respectiva?
De cât timp are vânzătorul/donatorul imobilul în proprietate?
titlurile de proprietate sunt ... aproximative. masuratorile cadastrului sunt cele pe care va puteti baza.. cereti explicatii comisiei de fond funciar, daca mai este. e foarte tarziu, totusi. restituirile au inceput prin 1993
S-ar putea să nu fie nicăieri. Nici acum nu se dezbat succesiuni, peste generații, până când apare unul care vrea să vândă
Sigur a făcut primăria? Ce anume exploatează?