avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Din punct de vedere al taxelor, e mai eficienta/ mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Din punct de vedere al taxelor, e mai eficienta/ mai puțin costisitoare ...

Din punct de vedere al taxelor, e mai eficienta/ mai puțin costisitoare donația sau vânzarea unei părți din proprietate către celălalt proprietar,cei doi proprietari nu sunt rude sau soți.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:17, 11 Noiembrie 2024
De cât timp are vânzătorul/donatorul imobilul în proprietate?
2 ani și 3: luni

raluk0207 a scris:

De cât timp are vânzătorul/donatorul imobilul în proprietate?

Costa amândouă la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura dobandire acte proprietate cipry_blue cipry_blue Buna ziua, As vrea si eu sa stiu care este metoda cea mai putin costisitoare pentru a intra in posesia unei proprietati. Va explic exact despre ce este vorba. ... (vezi toată discuția)
Donatie sau contract de vanzare cumparare? vio_popescu vio_popescu Buna ziua, Sotia mea are o situatie juridica de rezolvat si as dori sa va cer parerea, in numele ei: Parintii sotiei sunt proprietarii unui apartament, ... (vezi toată discuția)
Vanzare/donatie teren stefan_ruxandra stefan_ruxandra va deranjez cu urmatoarea problema: acum vreo 10 ani parintii mei au achizitionat un teren de 4400 mp. pe terenul respectiv eu cu sotul meu am construit o casa ... (vezi toată discuția)