Am incheiat o promisiune bilaterala de vanzare cumparare, eu fiind promitentul cumparator al unui teren agricol extravilan. In aceasta situatie cine are obligatia de a plati impozitul? Va multumsc!
Am calitatea de locatar intr-un contract de inchiriere din 2005. Până in prezent nu am folosit acest spatiu intrucât nu mi-a fost predat pe bază de proces verbal asa cum este prevăzut in contract. Cum pot incheia acest contract, intrucâ nu imi mai este necesar acest spatiu acum după atata timp? Dacă cer rezilierea trebuie să achit chiria la zi? Prescripţia in astfel de contracte curge distinct pentru fiecare prestaţie in parte, nu? Multumesc anticipat.
Mulţumesc mult pentru ajutor. Ar mai exista posibilitatea să introduc acţiune şi să solicit aplicarea conducătorului instituţiei a unei amenzi de 20 % din salariul minim brut pe economie pe zi de întărziere conform art. 24 pct 2 din Legea 554/2004 a contenciosului administrativ. Mi-ar fi de mare folos dacă mi-ai spune părerea ta.
Am o sentinţă civila investită cu formulă executorie. Prin acea sentintă o anumită instituţie este obligată să-mi furnizeze anumite informaţii publice. Cum o pot pune în executare?