Multumesc frumos pentru interes!
Nota de relatii i-am solicitat-o eu (in calitate de director de scoala) unei colege diriginte, care nu a pus in aplicare decizia Consiliului clasei, respectiv nu a instiintat parintii unor eleve ca se aplica sanctiunea Mustrare scrisa si nici nu a operat in catalog aceasta notificare, conform ROFUIP. Ea mi-a raspuns in scris ca doreste sa-i scriu o alta Nota de relatii, in care sa-i precizez care este termenul maxim de raspuns, pentru ea. Deoarece Nota de relatii i-a fost transmisa inclusiv pe email, m-a mai instiintat ca nu-i functioneaza „de ceva vreme adresele de email” - fapt infirmat de informaticianul scolii, care a constatat ca emailul institutionalizat este functional si chiar a fost accesat; in plus, nu s-a primit nicio notificare prin care expeditorul (scoala) sa fie instiintat ca mesajul nu a putut fi livrat catre destinatar.
Acesta este contextul.
Am tot cautat sa ma informez despre un termen maxim de raspuns la o Nota de relatii, insa nu am gasit. In schimb, am verificat o Nota de relatii primita de scoala de la ISJ, in care termenul era de 5 zile. Asa am procedat si eu: i-am dat termen de raspuns 5 zile lucratoare. Am procedat corect?
Multumesc mult!
Cornel Vasile a scris:
Pentru ce s-a luat acea Nota de relatii ? Detaliati problema.