avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Activitate ileanam55

Activitate ileanam55

Permisul nu i-a fost anulat inca. A depus la Inspectoratul judetean de Politie copia legalizata a hotararii definitive, l-a pus sa faca o cerere de anulare a permisului , comunicandu-i sa se prezinte dupa 3 saptamani din nou la Politie., fara alte explicatii. E posibil ca la acea data sa i se comunice decizia de anulare a permisului? Inscrierea la examenul pentru redobandirea permisului se poate face imediat dupa expirarea termenuuil de 1 an de la data ramanerii definitive a sentintei?
Multumesc.
Buna seara,
O persoana care a fost condamnata definitiv. la o pedeapsa de un an cu inchisoare pentru savarsirea infractilnii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului cu suspendare si supraveghere 3 ani, nu i s-a aplicat pedeapsa complementara a interzicerii dreptului de a conduce conf art 66 alin 1 lit i si nici nu a fost condamnat pentru infractiunile prevazute la art 334 alin 2 si 4, 335 alin 2, 336, 337, 338 al 1, 339 al 2, 3,si 4 din Codul penal, i se anuleaza permisul de conducere? In ce conditii il poate redobandi?
Buna ziua,
Daca o persoana, care prin hotarare judecatoreasca definitiva, a fost condamnata pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului, la un an de inchisoare cu suspendare fara masura complementara a interzicerii dreptului de a conduce anumite categorii de vehicule stabilite de instanta, prevazute la art 66 alin (1) lit i din CP i se anuleaza permisul de conducere de catre Inspectoratul de Politie si dupa cat timp poate sa-l obtina si in ce conditii?
Multumesc.
Multumesc.
Buna ziua,
Am fost condamnat la o pedeapsa de 1an inchisoare cu suspendare pt infractiunea de conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului. In acest caz mi se anuleaza permisul de conducere cu redobandirea acestuia dupa 1 an dupa sustinerea unui examen?
Sentinta penala legalizata trebuie sa o depun eu la Inspectoratul de Politie Ilfov sau este transmisa de catre Judecatorie ? In sentinta Penala se mentioneaza: " hotararea se va comunica, la data ramanerii definitive, Serviciului Rutier din cadrul IJP Ilfov care va proceda potrivit disp, art 97 alin 5 din OUG nr. 195/2002"
Va multumesc.