avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Activitate AdyVra

Activitate AdyVra

Buna seara domnilor/doamnelor ! Daca optez pentru a plati o polita de asigurare in rate , practic brokerul plateste in intregime polita iar eu ii raman dator brokerului, nu ? Multumesc frumos !
dacă șoferul vinovat nu dispune de suma respectivă ?
Vă salut ! Stimați avocați , vă rog să mă lămuriți cu o problemă .
Am fost implicat într-un accident rutier iar vinovatul are poliță plătită în rate . Problema este ca la momentul accidentului polița nu era plătită , adică nu apărea valabilă în baza de date . Termenul de valabilitate trecut pe poliță este până în octombrie anul acesta.
Dacă persoana plătește ratele rămase , asigurarea va putea să mă despăgubească ?
Bună seara ! În urma unui accident rutier , am făcut un contract cu un avocat pe despăgubiri pentru daune morale și daune materiale (motocicleta avariată ) și acesta a fixat un onorariu de succes de 15% . Se va calcula onorariu de succes pentru suma ambelor daune ?
Bună ziua stimați avocați !
Am fost implicat într-un accident rutier prin care o doamnă a intrat în coliziune cu mine .
eu fiind pe motocicletă staționat .
Menționez ca șoferița care conducea autoturismul nu era proprietara , asigurarea fiind pe o prietenă de-a dânsei .
Întrebarea este : O să fiu despăgubit atât moral cat și material de asigurarea autoturismului chiar dacă aceasta nu era pe numele șoferiței ?
Mulțumesc anticipat !
Buna ziua ! Sunt PFA si totodata sunt angajat platitor de CAS . Am auzit ca de la anul PFA-urile vor plati CAS indiferent de profit . Eu ca si platitor de CAS , va trebui sa platesc inca odata pentru PFA ?
Multumesc!