avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna seara domnilor/doamnelor ! Daca optez pentru a ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna seara domnilor/doamnelor ! Daca optez pentru a plati o polita ...

Buna seara domnilor/doamnelor ! Daca optez pentru a plati o polita de asigurare in rate , practic brokerul plateste in intregime polita iar eu ii raman dator brokerului, nu ? Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 23:50, 3 Septembrie 2024
Buna ziua

Nu. Brokerul este doar un intermediar intre dvs si societatea de asigurare.

Daca alegeti sa platiti o polita in rate, facilitatea va este acordata de societatea de asigurare si nu de broker. Contractul (polita de asigurare) este incheiata intre dvs si firma de asigurare. Brokerul doar faciliteaza aceasta tranzactie (in schimbul unui comision).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa asigurator. obligatii+riscuri asigurat ised8u ised8u Buna seara! Din lipsa de timp pentru studiu postez problema mea aici.... Ce riscuri isi asuma o persoana care incheie asigurarea de malpraxis cu un asigurator ... (vezi toată discuția)
Sucursala practica alt tarif decat propriul agentul DorinPavel DorinPavel Sunt agent de asigurari la o anumita societate, am incheiat contractul de mandat chiar cu sucursala si dispun de un user si o parola (in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Codul de agent de asigurari mikky_9 mikky_9 As dori sa stiu daca urmez un training la o companie,in domeniul asigurarilor de viata,in situatia in care dupa o perioada de proba vreau sa ma retrag sau sa ... (vezi toată discuția)