avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sunt PFA si totodata sunt angajat platitor de CASS
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sunt PFA si totodata sunt angajat platitor de CASS

Buna ziua ! Sunt PFA si totodata sunt angajat platitor de CAS . Am auzit ca de la anul PFA-urile vor plati CAS indiferent de profit . Eu ca si platitor de CAS , va trebui sa platesc inca odata pentru PFA ?
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:13, 28 Octombrie 2023
Da. Pentru pfa veți plăti contribuție la sănătate asa cum ați aflat, indiferent dacă mai aveți și acel contract de munca valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pfa cattalinr cattalinr buna ziua, am un pfa si depun decl 220 la norma de venit mai depun la sfarsit de an decl 200, sau se impoziteaza doar norma de venit indiferent de cate ... (vezi toată discuția)
Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate pt pfa care e si angajat Alina_Ionela22 Alina_Ionela22 Am un PFA traducator inca de anul trecut timp in care nu am fost angajata si am achitat integral atat impozitul pe venit cat si cel la sanatate insa din ... (vezi toată discuția)