avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Activitate carmeeen

Activitate carmeeen

Buna ziua,

Ma intereseaza daca este obligatoriu sa detaliezi continutul convocatorului AGA ce urmeaza a se intruni, in cazul unei SRL.

De exemplu, modificare act constitutiv (in convocator sa fie mentionate explicit toate modificarile ce se doresc a se face, si nu doar mentiunea de modificare act constitutiv).

In cazul in care asociatul care contesta legalitatea acestei Adunari din acest motiv (neclarificarea in convocator a aspectelor de discutat), poate anula noul Act Constitutiv? AGA a SC SRL a fost semnatata cu 99% participare asociati.

Va multumesc,
Carmen
Discuție citatie
Buna seara,

Am primit o citatie ptr. prezentarea in instanta, in calitate de intimat pentru ":Fond- plangere contraventionala.
In caz de neprezentare a partilor, se va putea trimite un inscris, judecata urmand a se face in lipsa. Petentul este persoana fizica.
Banuiesc, ca totul are legatura cu accidentul in care am fost implicata in Craiova, si unde domnul care a inaintat plangerea a ramas fara carnet pentru neacordare de prioritate. Din accident au rezultat doar bagube materiale, vinovatul fiind de acord cu inmanarea RCA-ului ptr. repararea masinii mele, dar nefiind de acord cu pv.

Intrebarile mele sunt:
1. de ce ma cheama pe mine in judecata in calitate de intimat?
2.unde pot afla continutul cererii intocmite de petent/ motivul?
3. este prezenta obligatorie la proces, mai ales ca locuiesc la 300 km de Craiova?
4. daca nu este obligatorie prezentarea, ce inscris trebuie trimis si in ce forma?

O seara buna,
Carmen