avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Intocmire convocator AGA - srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Intocmire convocator AGA - srl

Buna ziua,

Ma intereseaza daca este obligatoriu sa detaliezi continutul convocatorului AGA ce urmeaza a se intruni, in cazul unei SRL.

De exemplu, modificare act constitutiv (in convocator sa fie mentionate explicit toate modificarile ce se doresc a se face, si nu doar mentiunea de modificare act constitutiv).

In cazul in care asociatul care contesta legalitatea acestei Adunari din acest motiv (neclarificarea in convocator a aspectelor de discutat), poate anula noul Act Constitutiv? AGA a SC SRL a fost semnatata cu 99% participare asociati.

Va multumesc,
Carmen
Cel mai recent răspuns: floryxsx , utilizator 18:22, 11 Iulie 2011
In convocator trebuie mentionata ordinea de zi.
Toate modificarile aduse societatii implica completarea si actualizarea actului constitutiv.
Dar intr-un SRL se poate modifica Convocatorul si ordinea de zi (la fel cum se procedeaza la SA-uri) ? Si daca da, in ce conditii? Ca eu am cautat in Legea 31/1990 si nu am gasit.

Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nou act constitutiv asociat unic eugen82 eugen82 Intr-un srl cu doi asociati unul se retrage - prin hotarire AGA si contract cesiune, celalat asociat devine asociat unic Intrebarea este daca la reg.com. ... (vezi toată discuția)
Modificare act constitutiv srl crysenc crysenc Buna ziua, am si eu o intrebare legata de modificarea unui act consitutiv al unui SRL care are 30 de asociati. In primul rand doresc sa precizez ca ... (vezi toată discuția)
Convocare aga DivinaeFoillie DivinaeFoillie Buna, Ce se intampla in situatia in care convoc AGA - in cazul unui SRL - in conditiile impuse de lege, dar unul dintre asociati refuza sa ridice scrisoarea ... (vezi toată discuția)