avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate galatan77

Activitate galatan77

Bună ziua. Noi nu suntem căsătoriti, avem un copil cu autism de care mă ocup eu. Tatăl lui are o casă,unde locuim toți 3 . Vreau să știu ce acte trebuie să facem ca să devin coproprietar. În cazul decesului său, speram peste mulți ani,să nu am probleme cu neamurile,chiar dacă avem un copil...doar că nu va avea niciodată discernământ. Pot fi eu curatorul lui?
Bună ziua,acum 2 săptămâni am cumparat un apartament,cu predarea cheilor în ziua semnării actelor. Foștii proprietari mai au câte ceva depozitat acolo,întelegerea era să vină să le ia,ca să ne putem muta noi...dar văd că nu au de gând...deși iau legătura cu ei zilnic...
Pe scara blocului sau în grădina din față nu am cum să le depozitez,nu-mi permit vecinii...
Dacă le scot afară și "dispar"...risc ceva probleme legale cu ei?
Mulțumesc pentru răspuns.
Bună seara. Eu am cumpărat un apartament cu contract v/c cu clauză de uzufruct. Uzufructuarul a decedat acum 5 ani....certificatul de deces a ajuns la una din cumnate....care acum refuză sa-mi dea o copie legalizată sau originalul....
Cum pot face să radiez uzufructuarul din CF în cazul ăsta? Am doar o copie simplă a CD. Mulțumesc .