avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Noi nu suntem căsătoriti, avem un copil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Noi nu suntem căsătoriti, avem un copil cu autism ...

Bună ziua. Noi nu suntem căsătoriti, avem un copil cu autism de care mă ocup eu. Tatăl lui are o casă,unde locuim toți 3 . Vreau să știu ce acte trebuie să facem ca să devin coproprietar. În cazul decesului său, speram peste mulți ani,să nu am probleme cu neamurile,chiar dacă avem un copil...doar că nu va avea niciodată discernământ. Pot fi eu curatorul lui?
Vorbiti cu tatal copilului si discutati cu un avocat, depinde de situatia de fapt, cum s-a dobandit casa, cum s-a imbunatatit, cine cu ce a contribuit, in functie de asta verificati daca e potrivita o donatie sau alt act.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! avem nevoie de putin ajutor, sa ne lamuriti cu urmatoarele ... Ale . Ale . Buna seara! Avem nevoie de putin ajutor, sa ne lamuriti cu urmatoarele lucruri. Pe scurt, se da urmatoarea situatie: 2 parinti care au 3 copii. Parintii ... (vezi toată discuția)
Divort corne37 corne37 casatorita cu un copil de 12 ani, in timpul casatoriei sa cumparat un apartament cu bani sotului meu,el lucra in Israel si trimitind bani in contul mameilui, ... (vezi toată discuția)
Se poate face contract de vanzare-cumparare unui minor? mirka mirka Buna ziua as vrea ca cineva sa ma ajute daca se poate Am un copil in varsta de 1 an; tatal copilului meu este italian si locuim in italia dar nu suntem ... (vezi toată discuția)