avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara. Eu am cumpărat un apartament cu contract ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara. Eu am cumpărat un apartament cu contract v/c cu ...

Bună seara. Eu am cumpărat un apartament cu contract v/c cu clauză de uzufruct. Uzufructuarul a decedat acum 5 ani....certificatul de deces a ajuns la una din cumnate....care acum refuză sa-mi dea o copie legalizată sau originalul....
Cum pot face să radiez uzufructuarul din CF în cazul ăsta? Am doar o copie simplă a CD. Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:17, 10 Aprilie 2023
Solicitati oficial la primarie eliberare document care sa ateste decesul persoanei vanzator,document pe care il depunetila ocpi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere sarcina uzufruct viager din cf dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna ziua Am cumparat in 1992 un apartament cu sarcina de uzufruct viager inscrisa in CF. Beneficiarul uzufructului (fostul proprietar) a decedat in 2002. ... (vezi toată discuția)
Radiere uzufruct viager nicobold nicobold Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema juridica: Am dobindit un apartament de la matusa mea.Aceasta a murit si mi-a lasat mie apartamentul ... (vezi toată discuția)
E obligatorie radierea uzufructului din cartea funciara la vanzarea apart daca persoana respectiva a decedat? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Vrem sa vindem un apartament in care avea drept de uzufruct (de a locui in apartament) mama sotiei pina la moartea sa. Aceasta a murit de cativa ... (vezi toată discuția)