avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Activitate Elenasca

Activitate Elenasca

Am înțeles.
Mi-au cerut plata integral. Ii voi ruga sa eșaloneze.

Multumesc mult pentru răspuns!
Buna ziua!

Am achizitionat un apartament intr-un bloc vechi, iar proprietarul detine la Asociatia de Proprietari un fond de rulment de 380 lei. Din cate am vazut, Asociatia trebuie sa returneze proprietarului banii, dar asta inseamna automat ca eu trebuie sa ii platesc la loc? Nu am gasit pe nicaieri aceasta informatie? Sunt obligata sa platesc sau se poate sa pornesc de la 0? Momentan doamna Administrator mi-a comunicat ca va trebui sa platesc acei bani.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna ziua.

Am urmatoarea situatie.
Urmeaza sa finalizez procesul de cumparare a unui apartament intr-un bloc nou prin intermediul unui credit ipotecar. Vorbind cu dezvoltatorul pentru a incepe procesul a mentionat ca acesta nu semneaza decat in conditiile in care mai achizitionez si boxa si parcare, insa acest lucru nu este specificat in antecontract si nu a fost mentionat niciodata din momentul in care am semnat promisiunea.

Cum as putea sa ma pozitionez fata de dezvoltator si sa continui cu procesul pentru incherea contractului de vanzare-cumparare?

Mentionez ca termenul de predare era la finalul anului 2021, prin urmare a fost cu mult depasit si nu am incheiat un act aditional pentru prelungire. Totodata din cauza acestei intarzieri am pierdut numeroase oferte de creditare de la banci si nu imi permit sa mai pierd inca una..

Va multumesc mult pentru raspuns.