avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Activitate Inguta

Activitate Inguta

Asa faceam si eu ,dar pe internet arata ceva de genul suma înmulțești cu 30 apoi inparti la o suta simi dădea mai putin asa
Din acest motiv am întrebat

gi-jane2 a scris:

Nu știți nici cu calculatorul sa calculați?
Pensie e de 1/3 daca aveti de trimis la 2 copii

Numărați banii pe care vi-i da angajatorul în mana, introduceți suma în calculator și impartiti la 3. Veto trimite suma ce v-o arata.

Buna,cum calculez exact pe calculator 30 % din salar ca sa stiu cat sa trimit pensia alimentară,daca imi poate cineva da un exemplu concret, mulțumesc
Am o asa întrebare. Soțul are din căsătoria anterioară doi copii ,unul din ei la anul vrea sa faca facultate si in acelaș timp sa se angajeze cu jumătate de normă,intrebarea este daca el si învață si lucreaza mai este sotul obligat sa plătească pensia alimentară?! Mulțumesc pentru răspuns si Craciun fericit!
Adică acești 20% din salar se împarte la trei copiii?
Și micșorarea de pensie se cere prin avocat? Și dacă soțul mai are cate un premiu de la munca de exemplu de paste sau Crăciun,se calculează și premiile s-au numai salariu și atât? Mulțumesc!
gi-jane2 a scris:

Da, se imparte, dupa ce nasteti pensie se imparte la 3 copii. Numai ca se mareste si procentul ce se aplica la leafa.
Cf legii, pensie pt 3 sau mai multi copii, e de pana la 1/2 din salariu, asa ca nu ajuta sa cereti micsorarea pensiei pt ca i s-a mai nascut un copil.

Buna ziua,as avea o întrebare,soțul meu are doi copii din căsătoria anterioara și plătește 30 % pensia alimentara,acum eu sunt însărcinată,întrebare : Pensia alimentara se va împarte la trei copii adică doi din fosta căsătorie și unul de acum ,și cum se împarte daca se împarte ,mulțumesc mult!