avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o asa întrebare. Soțul are din căsătoria ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o asa întrebare. Soțul are din căsătoria anterioară doi ...

Am o asa întrebare. Soțul are din căsătoria anterioară doi copii ,unul din ei la anul vrea sa faca facultate si in acelaș timp sa se angajeze cu jumătate de normă,intrebarea este daca el si învață si lucreaza mai este sotul obligat sa plătească pensia alimentară?! Mulțumesc pentru răspuns si Craciun fericit!
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 10:08, 27 Decembrie 2023
Daca studentul chiar daca lucreaza part time nu are venit suficient sa se intretina,tatal va trebui sa plateasca pensie alimentara pana la varsta de 26 de ani ai copilului daca acesta urmeaza cursurile unei facultati pana la acea varsta.
Cititi aceasta conversatie
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara student Georgianaadina Georgianaadina Buna ziua. Am 20 de ani si sunt studenta in anul 2. Mama mea nu a fost casatorita legitim cu tatal meu, iar ei s-au despartit cand aveam 2 ani. Insa acesta nu ... (vezi toată discuția)
Mai pot primi pensia alimentara ? tictac2 tictac2 Buna ziua. Asa cum am scris in subiect am o intrebare in legatura cu pensia alimentara. Momentan sunt student in anul I si as vrea sa stiu daca pe perioada ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere a copilului flor93 flor93 Buna ziua. As avea nevoie de cateva raspunsuri daca se poate. casatoriti de 4 ani, cu o viata formata in italia de 10 ani. sotul meu a lucrat aproape mereu, cu ... (vezi toată discuția)