avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara student
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara student

Buna ziua. Am 20 de ani si sunt studenta in anul 2. Mama mea nu a fost casatorita legitim cu tatal meu, iar ei s-au despartit cand aveam 2 ani. Insa acesta nu a platit nimic pentru intretinerea mea si nici a surorii mele timp de 18 ani. Pentru sora mea, mama are hotarare judecatoreasca ca acesta sa plateasca pensia alimentara, dar nu a platit. Se poate face ceva in acest caz? Doresc sa termin facultatea, insa mama mea nu are cum sa ne intretina pe amandoua cu salariul ei, in facultate si tocmai de aceea m-am gandit daca este posibil sa cer aceasta pensie alimentara. Astept un raspuns de la dvs. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Georgianaadina , utilizator 14:32, 28 Noiembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Si daca nu stiu unde locuieste si unde lucreaza ? Nu vrea sa vorbeasca cu noi si se ascunde

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pensie alimentara Rulzy Rulzy Buna ziua, In 2006 judeatoria a decis ca tata sa plateasca pensie alimentara sorei care locuia cu mama, iar mama sa-mi plateasca mie pensie alimentara care ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Nelu  Irimiea Nelu Irimiea Am 20 de ani si sunt student la zi. Mama a plecat cu un alt barbat iar eu am ramas cu tata. Mama nu vrea sa plateasca pensie alimentara desi legea spune clar ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara homonai homonai Buna ziua. Sunt student in anul 1 si nu primesc pensie alimentara. Mama mea a murit acum 2 ani , ea fiind despartita de tata de cand aveam eu 5 ani. Insa el nu ... (vezi toată discuția)