Puteți face contestație la decizia IML și va duceți frumos la un cabinet privat autorizat de Ministerul Sănătății (uitati-va pe lista unităților ce fac evaluări psihiatrie, neurologie, ORL etc).
Scuzați IML-ul care din punctul meu de vedere este bătut în cap (a mai patit-o și un prieten care, la IML, i-a dat inapt.
Sfatul meu este sa contestați decizia IML-ului, mergeți la un cabinet de mai sus de preferat privat unde este un medic tanar care înțelege boala psihica mai bine decât boșorogii ăștia obosiți din IML pe care ii cauta moartea.
Mihaela66elena a scris:
Daca se poate un răspuns.Am facut după un an evaliare pshihologica si iml a pus inapt ,am quetapina 300mg si orfirit 500mg doar seara.Doctorita mea care a facut evaluarea a zis ca sunt apta,dar cand am dus fisa la iml nu m a vazut nimeni si a facut o copie de pe fisa ,care a trimis raportul cei de la iml inapt.As dori sa stiu de ce...cei de la iml nu vor sa dea detalii.A zis iar cu revenire la un an.Este boala TAB o boala in care arr un anunit interval de timp in care iti poti redobandi permisul sau nu il mai poti redobandi niciodară?Mtumesc