avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Activitate nonebaronea

Activitate nonebaronea

Deci vi se pare normal ca eu dupa cei 25 de ani cu care am iesit la pensie fortat de inchiderea minelor sa cotizez inca 20 de ani cu salariul mediu brut pe economie ,sa iau 03 puncte pentru contributivitate iar altul cu minim pe economie sa ia 1 punct pentru ce trece de 35 ani?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De acord ,dar trebuia sa stim si noi atunci cand am iesit la pensie ca anii respectivi nu aduc puncte de stabilitate si nu mai lucram.In timpul cat am lucrat am cotizat la Casa de Pensii , ne-am sustinut pensia in plata ,nu a fost bonus!.Nu faci regulile pentru timpul de dinaintea Legii ci de la data intrarii ei in vigoare ca sa putem decide si alege.E corect?
Este constitutionala legea 360/2023 prin neluarea in calcul la puncte de stabilitate a anilor lucrati dupa pensionare inainte de 1-09-2024 cand a intrat in vigoare?Suntem pusi in fata faptului implinit,legea aceasta poate actiona retroactiv?
D-le Carp ,puteti sa-mi recomandati un avocat specializat in aceasta speta?
Multumesc.
Buna ziua,este constitutionala legea 360/2023 cand actioneaza retroactiv datei de 1-09-2024, neluand in calcul pentru puncte de stabilitate anii lucrati dupa pensionare?