avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua,este constitutionala legea 360/2023 cand ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua,este constitutionala legea 360/2023 cand actioneaza ...

Buna ziua,este constitutionala legea 360/2023 cand actioneaza retroactiv datei de 1-09-2024, neluand in calcul pentru puncte de stabilitate anii lucrati dupa pensionare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:54, 18 Septembrie 2024
Acest lucru il poate lamuri doar CCR-ul.
Multumesc.
D-le Carp ,puteti sa-mi recomandati un avocat specializat in aceasta speta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu va recomanda nimeni nici un avocat.
Alegeti d-voastra de aici:
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
Aveti si obtiunea pe fiecare judet.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Inainte de a demara actiunea privind neconstitutionalitatea legii, cititi modul de sesizare a CCR si apoi decideti ..nu orice poate sesiza CCR.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este constitutionala legea 360/2023 prin neluarea in calcul la ... nonebaronea nonebaronea Este constitutionala legea 360/2023 prin neluarea in calcul la puncte de stabilitate a anilor lucrati dupa pensionare inainte de 1-09-2024 cand a intrat in ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie salariu Adela Mariana Adela Mariana Buna ziua, conform noii legi a pensiilor 360/2023, medicii pensionati pentru limita de varsta pot cumula pensia cu salariul platit de o unitate spitaliceasca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! nu am primit decizia de recalculare. vă rog să ... Lidum Lidum Bună ziua! Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele: 1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie ... (vezi toată discuția)