Salut! Am 17 ani si prestez servicii de copywriting.
Am deja 2 clienti care urmeaza sa imi plateasca serviciile si as dori sa stiu daca eu incasez acum banii prin stripe, pot raporta banii la anaf odata ce implinesc 18 ani si imi deschid un PFA?
Daca da, de ce lucruri ar trebui sa tin cont si de ce probleme as putea da? (Daca sunt)
Trebuie mentionat ca nu o fac sub o platforma ca Upwork sau Fiverr, contactez personal potentialii clienti!
Nu am alta optiune decat sa imi deschid eu un PFA sau SRL odata ce sunt major!
Salut! Am 17 ani si prestez servicii de copywriting.
Am deja 2 clienti care urmeaza sa imi plateasca serviciile si as dori sa stiu daca eu incasez acum banii prin stripe, pot raporta banii la anaf odata ce implinesc 18 ani si imi deschid un PFA?
Trebuie mentionat ca nu o fac sub o platforma ca Upwork sau Fiverr, contactez personal potentialii clienti!
Nu am alta optiune decat sa imi deschid eu un PFA sau SRL odata ce sunt major!
Daca da, de ce lucruri ar trebuii sa tin cont totusi si de ce probleme as putea da? (Daca sunt)
In cazul unui vanzari unei case , cumparatorul poate transfera bani in contul fiicei proprietarului?
Actualul proprietar este inaintat in varsta si sta la tara si nu are cont la banca!
In acest articol am vazut mentionat ca trebuie depusa declaratia unica dupa 30 de zile de la incasarea primului venit. Este adevarat? Daca da in ce conditii trebuie depusa?
Bună ziua!
Mă numesc Matei, am 16 ani și aș ruga pe cineva foarte bine informat să mă ajute să clarific următorul aspect.
Doresc să încep să tranzacționez pe piața Forex, însă am nelămuriri în ceea ce privește această decizie. Consider că, după mai mult de un an de tranzacționat pe un cont demo, am dobândit experiența minimă necesară pentru a fi profitabil pe un cont real. Am acordul unui părinte care este dispus să deschidă un cont la bancă și un cont la broker în numele său. Cu toate acestea, există neînțelegeri în privința raportării veniturilor. Am găsit informații contradictorii în diferite surse și nu sunt sigur în privința modului corect de a raporta veniturile. Dacă se poate, aș dori să primesc un ghid clar despre cum și când ar trebui să raportez veniturile corect.
Mulțumesc anticipat!