avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Transfer de la cumparator la fiica proprietarului la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Transfer de la cumparator la fiica proprietarului la vanzarea unei case

In cazul unui vanzari unei case , cumparatorul poate transfera bani in contul fiicei proprietarului?
Actualul proprietar este inaintat in varsta si sta la tara si nu are cont la banca!
Cel mai recent răspuns: Teliu , utilizator 10:16, 24 Decembrie 2023
Va scrie in contract în ce cont dorește banii și cine e titularul contului.
Legal, nu.
Proprietarul in varsta stie ca i se vinde casa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de habitatie mihaioro mihaioro Buna ziua,daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns cat mai clar in privinta problemei mele...acum cativa ani bunicul meu mi-a lasat un apartament (act de ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei case marianasincu marianasincu Am gasit o casa p care vrem sa o achizitionam prin Prima Casa si procedura sugerata de vanzator mi se pare putin cam incurcata si imi trezeste banuieli. ... (vezi toată discuția)
Intrebare folosire card cu acordul titularului en.mihaela@gmail.com en.mihaela@gmail.com Va deranjez cu o intrebare: In cazul in care o persoana iti incredinteaza cu buna stiinta si fara a l obliga altcineva ..un card de debit si tu il folosesti ... (vezi toată discuția)