avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianHagi

Activitate AdrianHagi

Nu am salariu sau alte venituri cred ca de aceea au si putut sa imi scoata la licitatie casa nu ? Daca fac rost de bani ce pot sa fac , apartamentul a fost evaluat si urmeaza luna viitoare sa fie scos la licitatie. Mai pot face ceva in acest car ?
Multumesc , dar am citit ca exista o lege . Codul civil

"
Art. 1.660. -
(1) Preţul constă într-o sumă de bani.

(2) Acesta trebuie să fie serios şi determinat sau cel puţin determinabil.

Art. 1.665. -
(1) Vânzarea este anulabilă atunci când preţul este stabilit fără intenţia de a fi plătit.

(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când preţul este într-atât de disproporţionat faţă de valoarea bunului, încât este evident că părţile nu au dorit să consimtă la o vânzare.

Apartamentul meu valoreaza 80000 euro daca se vinde la un pret foarte mic pot sa fac contestatie?
Buna ziua
Pentru o datorie de 6000 lei la un ifn imi pun apartamentul la vanzare, Deja sa stabilit pretul de un evaluator si urmeaza sa o scoata la licitatie luna viitoare. Din ce am inteles daca nu se vinde la pretul stabilit de evaluator o sa fie o noua licitatie cu 75 % din pretul evaluat si pe urma daca nu se vinde , o sa fie vanduta la cel mai mare pret oferit? Deci daca ofera cineva 6000 lei ei poate sa o vanduta ? Multumesc
Buna ziua, am fost lovit de o Masina in trafic eu fiind pe bicicleta. Vina este a conducatorului auto nu mi.a oferit prioritate in sens giratoriu! Eu am fost dus la spital dupa accident si nu am detaliile conducatorului auto, politia a fost la fata locului dar cand am fost sa depun plangere dupa ce am iesit din spital mi.au spus ca o sa fiu Sunat ca politistul care se Ocupa de caz nu este acolo. Intrebarea mea este cum pot obtine daune pentru acest accident ? Eu am 25 zile recuperare in certificatul medico legal. Ce trebuie sa fac in continuare?
Ce trebuie sa fac sa recuperez taxa pentru aviz de muncă (personal.strain) dacă taxa nu a fost folosită sau dosarul a fost respins
Multumesc,

Cornel Vasile a scris:

Da, le puteti angaja ..dar cu aviz de munca de la IGI.

Buna ziua pot face contract de angajare persoane din afara Uniuni Europene daca am Pfa ? Vreau sa angajez 3 persoane din Sirilanka am cum sa le fac eu viza de munca ?
Buna ziua , o sa ma căsătoresc cu o persoană care nu este din UE. Pe data de 22 iunie ii expira viza și atunci o sa primim și certificatul de căsătorie. Întrebarea mea este dacă putem sa mergem în aceeași zi sa aplicam pentru permisul de sedere sau trebuie sa mai iasă și tara si sa se intoarca ca să aplicam pentru permisul de sedere ?Mulțumesc
Bună ziua , vreau sa ma ma căsătoresc cu o persoană de cetățenie nepaleza în România. Va rog sa ma ajutați, ea are cu ea certificatul de naștere și certificat ca nu este căsătorită cu stampila ministerului afacerilor externe de la ea , la noi trebuie legalizate și traduse la un notar sau trebuie stampila de la consulatul ei și ministerul afacerilor externe de la noi si pe urma legalizate si traduse la notar? Mulțumesc