Buna ziua , am fost accidentat in trafic anul trecut in Noiembrie, am dat declaratie la politie am dat certificatul medico legal, pentionez ca am mai Putin 90 zile spitalizare. Politistul de caz mi.a spus ca a dat dosarul la parchet, am fost la parchet si mi.au spus ca dosarul este la politia rutiera. Eu vreau sa cer daune . Cand pot face asta ? Dosarul de la politia rutiera o sa ajunga iar la parchet? Sau se poate cere deja daune? Am angajat un avocat dar este in concediu si cand il intreb nu prea imi explica, imi zice sa astept sa ajunga dosarul la parchet
Intai, daca nu intelegeti explicatiile saua daca ele nu va sunt suficiente, nu puteti lua decizii corecte pentru dosarul dv. Deci aveti o discutie ampla cu avocatul dv. in care ii cereti sa va dea explicaatii asa incat sa puteti sa luati decizii informate.
Puteti cere si acum daune. Dar pe langa vrut, aveti si temei? Adica ati vorbit cu avocatul ce fel de daune, ce probe aveti etc.?
Accident rutier
ana94
Revin din nou la voi dragi mei prieteni, cu urmatoarea rugaminte de a ma ajuta sa-mi clarific unele nelamurii cu privire la producerea unui accident ... (vezi toată discuția)