avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am fost lovit de o Masina in trafic eu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am fost lovit de o Masina in trafic eu fiind pe bicicleta. ...

Buna ziua, am fost lovit de o Masina in trafic eu fiind pe bicicleta. Vina este a conducatorului auto nu mi.a oferit prioritate in sens giratoriu! Eu am fost dus la spital dupa accident si nu am detaliile conducatorului auto, politia a fost la fata locului dar cand am fost sa depun plangere dupa ce am iesit din spital mi.au spus ca o sa fiu Sunat ca politistul care se Ocupa de caz nu este acolo. Intrebarea mea este cum pot obtine daune pentru acest accident ? Eu am 25 zile recuperare in certificatul medico legal. Ce trebuie sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 10:15, 4 Decembrie 2024
Dacă nu aveți datele conducătorului auto este mai dificil.Mergeti în zona unde a avut loc incidentul și vedeți dacă există ceva camere video ( magazine,stații alimentare carburanții,non -stop uri etc
Dacă sunt ,prin intermediul politiei puteți obține înregistrarea video
Ultima modificare: Miercuri, 4 Decembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! matusa a mea a fost lovita pe trecerea de pietoni, ... Ana.Maria.03 Ana.Maria.03 Buna seara! Matusa a mea a fost lovita pe trecerea de pietoni, ulterior ajungand la spital cu ambulanta. La fata locului a fost politia si s a constatat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.pe 28 ianuarie circulam pe bicicleta pe partea dreapta ... @Bighiu @Bighiu Buna ziua.Pe 28 ianuarie circulam pe bicicleta pe partea dreapta a carosabilului langa bordura indreptandu ma spre un sens giratoriu.Fiind ora de varf se ... (vezi toată discuția)
Incident în trafic soluționat dubios. am șanse dacă fac plângere contravențională? ionut.boala ionut.boala Zilele trecute am fost implicat intr-un accident rutier minor fara victime. Eu ma deplasam pe prima banda,si brusc mi.a aparut in fata un autoturism. Am franat ... (vezi toată discuția)