avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Activitate Favioanina

Activitate Favioanina


Dar am avut un contract de îngrijire bătrâni . Ce pretenții poate avea fica din partea soției. Nu știu dacă va ajunge întrebarea la dumneavoastră ,că nu mă prea pricep cum sa vă răspund.
gi-jane2 a scris:

nu avea importanta nici daca mama declara ca are copii, nu influenta cu nimic.
fratele dvs va mosteneste oricum cota dvs, asta daca dvs decedati inaintea lui, e singurul dvs mostenitor.
Fiica sotiei nu e mostenitorul dvs


Bună ziua,mulțumesc frumos că mi-ați răspuns la întrebare. Între timp a murit și soția mea in 2023. Cum as putea repara greșeală enorma pe care am făcut-o lasandu- ma nipulată de sotie punând pe mama sa mintă și să repun in drepturi pe frate și nepoți. Pot face oare un testament în care să îmi las partea mea că moștenire lor.?
Bună ziua,am și eu o întrebare; Împreună cu soția mea am pus pe mama mea să decolare că nu a mai avut copii,că să putem încheia un contract de îngrijire a mamei. Aceasta sa întâmplat în 2004 între timp mama a murit în 2017 și soția mea a murit în 2023. Eu din partea mea nu am avut urmași cu soția,dar când ne-am căsătorit soția avea o fată de 19 ani. Întrebarea mea este dacă aș putea să fac un testament în care să repar greșeală pe care am făcut-o mințind că nu mai am frați. Am 2 frați unul mai mic care a murit în 1993 și unul mai mare care trăiește și acuma. Cum as putea sa las partea mea din casă lor ?? ca sa nu revină totul fiicei din partea soției. Pot oare face un testament sau altceva??? legal. In speranța că cineva mă va lămuri ,va mulțumesc din suflet. Domnul sa va binecuvânteze.
Se poate anula contractul de întreținere care sa făcut fraudulos?,prin minciună,privând urmași de dreptul la moștenirea casei in cauză. Se poate face act pentru a trece adevărații moștenitori?. As fi recunoscător dacă mă poate ajuta cineva cu un răspuns. Cu stima.