avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Activitate albertc8903

Activitate albertc8903

Salut! M-am eliberat apocomativ acum un an dintr-un penitenciar din Romania. As dori sa dau statul in judecata pentru a obtine despagubiri de la cedo privind conditiile. Ba mai mult in timpul detentiei am
Fost diagnosticat cu psorizias. Care este procedura si in ce condtii pot obtine despagubiri?


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cereți despăgubiri în țară.
La CEDO vedeți mai apoi căci statul român este deja somat sa rezolve.

București 2023

Trebuie sa depun plângerea la curtea de apel care m a condamnat?
SAlut! M-am eliberat acum 8-10 luni dintr o pedeaspa de 3 ani executand aprov 1 an si 7 luni din ea in regim de detentie si 6 luni arest domiciliar. As putea cere despagubiri cedo pentru conidtiile de detentie din penitenciarul craiova si cu atat mai mult ca in regimul de detentie am dezolvatat psoriazis, control facut in cadrul penitenciarului acordandu mi se si un tratament.
Salut! Am vandut o pereche de adidasi prin Olx. Am pus coletul cu verificare si am trimis in colet adidasii de care am vorbit cu baitul, cei care erau in anunt corespunzand marimea si starea lor din poze cu atat mai mult i-am trimis cu verificare pentru a-i vedea si el la randul lui. Acesta accepta coletul si dupa o zi imi spune sa i trimit banii inapoi deoarece adidasii nu i se potrivesc ca marime. I-am spun ca nu fac returnari ca nu sunt comerciant economic si mi-a zis ca mi face plangere. Pot pati ceva? Consider ca nu l-am inselat cu nimic pe baiat si am fost destul de transparent.