avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut! M-am eliberat acum 8-10 luni, dintr-o pedeapsa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut! M-am eliberat acum 8-10 luni, dintr-o pedeapsa de 3 ani ...

SAlut! M-am eliberat acum 8-10 luni dintr o pedeaspa de 3 ani executand aprov 1 an si 7 luni din ea in regim de detentie si 6 luni arest domiciliar. As putea cere despagubiri cedo pentru conidtiile de detentie din penitenciarul craiova si cu atat mai mult ca in regimul de detentie am dezolvatat psoriazis, control facut in cadrul penitenciarului acordandu mi se si un tratament.
Cel mai recent răspuns: albertc8903 , utilizator 14:06, 21 August 2023
Cereți despăgubiri în țară.
La CEDO vedeți mai apoi căci statul român este deja somat sa rezolve.

București 2023


CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Cereți despăgubiri în țară.
La CEDO vedeți mai apoi căci statul român este deja somat sa rezolve.

București 2023

Trebuie sa depun plângerea la curtea de apel care m a condamnat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din ... Cristea 007 Cristea 007 Buna ziua, Pentru pedeapsa de 2 ani in regim de detentie din care 5 luni are deja in arest preventiv cat ar trebui sa mai stea?Cererea pentru eliberare cand ... (vezi toată discuția)
Salut! m-am eliberat aproximativ acum un an dintr-un penitenciar ... albertc8903 albertc8903 Salut! M-am eliberat apocomativ acum un an dintr-un penitenciar din Romania. As dori sa dau statul in judecata pentru a obtine despagubiri de la cedo privind ... (vezi toată discuția)
Incalcarea drepturilor detinutilor anemary29 anemary29 cand unui detinut cardiac,operat acum 4 luni bypass-nu i se administreza medicamentele prescrise de medicul chirurg si aprobate de medicul penitenciarului unde ... (vezi toată discuția)